top of page

Wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft hen?

Over ons

Pepijn-4.jpg

Afgestudeerd als basisarts aan de UGent in 2011 en als huisarts in 2013 (toen nog 7+2 jaar opleiding).

Pepijn Elyn

Hij / hem / zijn

HAIO

2011-2013

Huisarts

Huisarts in opleiding bij praktijk Die Prince in Oostende.

Begonnen als huisarts in huisartsenpraktijk De Heerweg bij Thierry De Maesschalck.

2013

Huisarts

Coördinerend en raadgevend arts (CRA) in woonzorgcentrum Regina Coeli te Sint-Andries.

2013-heden

Arts

Consultatiebureau arts bij Kind en Gezin, stopgezet door tijdsgebrek.

2011-2020

Huisarts

Besloten om na Thierry’s pensioen mijn eigen weg op te gaan en De Zwaene op te starten.

2021

Buiten de uren vind je me ofwel bij mijn 2 prachtige dochters Febe en Fleur en even prachtige echtgenote Herlinde, ofwel ben ik gaan (hard)lopen of zwemmen.

 

Als groene jongen leef en eet ik plantaardig. Wees dus zeker welkom met vragen over veganisme, maar laat je hier ook niet door afschrikken. Ik oordeel en preek niet over vlees, ik zal je enkel als arts proberen te stimuleren tot gezonder eten en leven.

 

Een heikel punt is mijn familienaam. Niet alleen de uitspraak (graag “Elijn”) maar vaak het verwarren met mijn voornaam Pepijn. Spreek me gerust aan met mijn juiste voornaam: dokter Pepijn ;).

kindjes_pepijn.jpeg

Dokter Lisa Van Hecke is de huidige huisarts in opleiding (HAIO) in praktijk De Zwaene. Zij bevindt zich momenteel in haar eerste jaar van de vervolgopleiding tot huisarts en zal blijven tot eind september 2024.

Daarna zal zij haar opleiding verder zetten voor 6 maanden in het Brugse Sint-Jan ziekenhuis en verder nog 18 maanden in een andere huisartsenpraktijk. 

Ze koos voor huisartsgeneeskunde vanwege de diverse en boeiende uitdagingen die elke dag op haar pad komen en vanwege de nauwe band met de patiënten. 

Dokter Lisa is afkomstig uit Wetteren, maar woont sinds kort, samen met haar partner Jonas, in Brugge vlakbij de praktijk. 

In haar vrije tijd vind je haar op de e-mountainbike, op haar yogamatje of op verkenning door Brugge met vrienden en familie. 

Zij wenst het komende jaar een band van wederzijds vertrouwen op te bouwen met de patiënten van praktijk De Zwaene. Tot binnenkort! 

Logo-DeZwaene-Artboard 9logobol-zwaene.png

Lisa Van Hecke

Zij / haar / haar

bottom of page