top of page

Erkende
opleidings-
praktijk

Deze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid en is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.

 

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een HAIO betekent dan ook een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Huisarts in opleiding
(HAIO)

De HAIO is een gediplomeerd arts die zich 3 jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in aangestelde huisartsenpraktijken. De HAIO is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft dokter Pepijn permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.

 

In een periode van 12 of 18 maanden zal de HAIO werkzaam zijn in praktijk De Zwaene waarna hij, zij of x verder gaat naar het volgende luik van de opleiding, ofwel afstudeert. Na de 6-jarige basisopleiding geneeskunde ziet hun traject er als volgt uit:

  • 18 (of 12) maand in opleidingspraktijk A.

  • 6 maand in een ziekenhuis.

  • 12 (of 18) maand in opleidingspraktijk B.

  • wekelijkse intervisie sessie’s met collega HAIO’s onder begeleiding van hun stagecoördinator.

  • bijkomende lessen of workshops tussendoor.
     

Bij vragen of opmerkingen hieromtrent kunt u altijd terecht bij de HAIO of dokter Pepijn.

bottom of page